Μεταφορές - Μετακομίσεις Ζυγογιάννης Χαράλαμπος
 
 
 
 
 
 

Διανομές - Ψυγειομεταφορές

 
 
 
Η Μεταφορική Ζυγογιάννης με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της σύγχρονης μετακίνησης εμπορευμάτων, καλύπτει με συνέπεια τις ανάγκες των πελατών της και στον χώρο της διακίνησης ευπαθών εμπορευμάτων και τροφίμων.

Διαθέτουμε συρόμενα και επικαθήμενα φορτηγά ειδικά για την μεταφορά τροφίμων τόσο σε χαμηλή θερμοκρασία, σε ψύξη ή βαθιά ψύξη, με φορτηγά ψυγεία, με ελεγχόμενη θερμοκρασία σε όλη την διάρκεια της διαδρομής από την παραλαβή, μέχρι την παράδοσή τους. Η προσπάθεια μας για πιο γρήγορη, ασφαλέστερη και αξιόπιστη μεταφορά είναι φιλοσοφία.

Την επιτυχή έκβαση των μεταφορών μας την εξασφαλίζουμε με:

  1. Δίκτυο ολοκληρωμένων υπηρεσιών που συνδυάζονται και καλύπτουν όλες τις σύγχρονες διαδικασίες μεταφοράς και προσαρμόζονται σε διαφορετικές ανάγκες και συνθήκες μεταφοράς!
  2. Η διαρκής επικοινωνία με τον επαγγελματία πελάτη μας και η δυνατότητα προσαρμογής των υπηρεσιών μας στο μοντέλο μεταφοράς του πελάτη μας, εξειδανικεύει και αριστοποιεί τις υπηρεσίες μας.
  3. Η Μεταφορική Ζυγογιάννης διαθέτει εξειδικευμένα φορτηγά δημοσίας χρήσεως για ψυγειομεταφορές (επικαθήμενα και συρόμενα). Τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα σύγχρονων προδιαγραφών, ικανά να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πελατών μας με ασφαλή και ταχεία παράδοση των εμπορευμάτων.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, μας προσέδωσε εξειδίκευση στις μεταφορές τροφίμων και ευπαθών προϊόντων υιοθετώντας την τεχνογνωσία που καλύπτει στις ειδικές μεταφορές.

Έτσι, μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή μεταφορά των ευπαθών προϊόντων υπό ψύξη με πιστοποιημένους ψυκτικούς θαλάμους.

Είμαστε απόλυτα συνεπείς, παραδίδουμε έγκαιρα τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση στον πελάτη, αναλλοίωτα και στη σωστή θερμοκρασία με την απόδειξη του καταγραφικού μηχανισμού λειτουργίας του ψυκτικού μηχανήματος.

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες εθνικών μεταφορών πλήρους φορτίου σε όλη την Ελλάδα, όπως και υπηρεσίες διανομής με παραλαβή από τις εγκατάστασεις του πελάτη και παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα φορτηγά της εταιρείας μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των μεταφορών (υδραυλικές πόρτες, χαμηλής ψύξης - συντήρησης - κατάψυξης με σύστημα διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου από απόσταση με την χρήση της τεχνολογίας GPS κ.λπ.)

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και η εμπειρία που διαθέτουμε θα σας φανούν χρήσιμα στην όποια μεταφορά σας εντός Ελλάδας. Τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας μας είναι η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές.

Οι πελάτες μας που μας εμπιστεύονται, αναδεικνύουν καθαρά την επιτυχία των υπηρεσιών μας και αποτελούν εγγύηση για τους νέους πελάτες που επιθυμούν να μας προσεγγίσουν, για να αναθέσουν την δουλειά τους.

  • Όλα τα αυτοκίνητα μας διαθέτουν υδραυλικές πόρτες.
  • Οι ψυκτικοί θάλαμοι των αυτοκίνητων είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τους εκάστοτε ισχύοντες νόμους και κανονισμούς που διέπουν την μεταφορά των εμπορευμάτων, τα οποία χρήζουν ψύξης και ιδιαίτερα των τροφίμων (Α . Τ. Ρ.) - (F . R. C.). Διαθέτουν ηλεκτρονικό καταγραφικό θερμοκρασίας τελευταίας τεχνολογίας
  • Η μηχανολογική κατάσταση των φορτηγών μας είναι άριστη καθώς πραγματοποιούμε συνεχώς τα απαιτούμενα service και ελέγχους.
  • Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας καλύπτονται με ασφάλιση αστικής ευθύνης και όλα όσα ορίζει ο νόμος.
  • Τα μεταφερόμενα εμπορεύματα είναι ασφαλισμένα με ρήτρα κάλυψης κατά παντός κινδύνου.